Nova tužba od strane FIFA stigla je na adresu Crvene zvezde. Šampion Srbije mora da uplati 240.000 evra na račun Asanti Kotokua za Natanijela Asamou.

Rok crveno-belima je 12. februar do kada moraju da isplate klub iz Gane, što predstavlja veliki problem s obzirom da je duži spisak igrača, koji su tužili Crvenu zvezdu.

Treneri Slaviša Stojanović i Robert Prosinečki potražuju svoj novac kao i veliki broj bivših igrača Zvezde, među kojima je i Asamoa, koji je stigao u Beograd 2012.godine imao ugovor sa crveno-belima do 2015., ali je brzo napustio „Marakanu“ (odigrao 14 mečeva i postigao jedan pogodak).

PROČITAJTE JOŠ:Andrić: Za trojku se radi prekovremenoVučelić: Vratićemo viteško rivalstvo, Mijailović: Problemi su zajedničkiBakić i Vraneš ponovo oblače dres MetalcaSvetski rekorder mogao bi da pliva za SrbijuPartizan nastavlja potragu za plejmejkeromSalami parafira, Despotović napušta ZvezduTadić doživljava zvezdane trenutke u debitantskoj sezoni u Engleskoj: Golovi mojih snovaKalinić: „Delije“, sačuvajte Zvezdu!Novak: Mi smo kao SpartanciĆirić: Bez ponude za Volkova, ne znam da li je realno da dovedemo TubićaPlanić na izlaznim vratima „Marakane“

Ostavi poruku