PARTIZAN je početkom godine pustio Ismaila Fofanu na pozajmicu pod izgovorom da je u špicu „gužva“, ali bi do kraja prelaznog roka mogao da upadne u problem sa napadačima. Status Petra Škuletića je potpuno „maglovit“, a kako saznajemo, i Danko Lazović je svakim danom sve bliži novom odlasku u inostranstvo.

Posle klubova iz Izraela i Ujedinjenih Arapskih Emirata, koji nisu poslali dovoljno jake finansijske ponude, treća bi mogla da bude sreća za iskusnog fudbalera. Peking Enterprajz, kineski drugoligaš koji je nedavno angažovao srpskog stručnjaka Aleksandra Stanojevića, spreman je da ispoštuje sve finansijske zahteve Lazovića, a ishod pregovora bi trebalo da bude poznat do polaska Partizana na prvi deo priprema u Turskoj.

PROČITAJTE I OVO:* Čović: Molimo za fer navijanje i sudije su sujetne, zbog pogotka u glavu mogu uzeti tri lopte* MUP dozvolio Partizanu da otvori kapije Banjice: Na Galatu sa „grobarima“* Salami: Došao sam da budem kralj* Sonk „opleo“ po Mitroviću: Zašto su dali tolike pare za njega, pa šta ako je mlad?!* Zvezdi stigla nova omča, i Asamoa tužio crveno-bele* Radonjić: Igrači Galatasaraja nisu krivi za dešavanja u Istanbulu* Poledica: Igrači u Srbiji plaćaju reket, direktor kluba sa sinom prodaje fudbalerima kradenu robu* Čavić poručuje Arkadiju: Razmisli, Plivački savez Srbije je leglo korupcije* Partizan nastavlja potragu za plejmejkerom

Ostavi poruku