Na treninzima valjevskog ABA ligaša Metalac Farmakoma ovih dana su se pojavili iskusni bek Bojan Bakić (32, 195), koji je još uvek pod ugovorom sa klubom sa Kolubare i gorostasni centar Slavko Vraneš (32, 230), igrač koji je boje ove ekipe branio 2013. godine u superligaškom nadmetanju.

Bojan Bakić je imao tešku povredu kolena, operisan je i vratio se trenažnom procesu, dok je Vraneš, prema raspoloživim informacijama, prošlu sezonu odigrao u iranskom klubu Zob Ahan iz Isfahana.

Bakić je, inače, redovni gost na ovosezonskim Metalčevim utakmicama u ABA ligi, a na poslednjem meču protiv Cedevite u publici je viđen i Vraneš, da bi se ubrzo posle toga obojica pojavili na treninzima.

Trener Metalca Vladimir Đokić ovih dana nije bio dostupan za komentar o mogućem angažovanju dvojice iskusnih igrača, ali je poznato da je na jednoj od prethodnih konferencija za novinare izjavio da je posle povređivanja Borisa Bakića i angažovanja mladog Luke Vuksanovića njegov spisak dvanaestorice koji će nastupati u jadranskom takmičenju praktično zaokružen.

U međuvremenu, na treninzima se pojavio i plejmejker Nemanja Protić, koji je ubrzo potpisao ugovor i, kako je Đokić najavio, konkuriše za mesto u timu za utakmicu protiv Partizana u subotu.

Da li će se i Bojan Bakić i Slavko Vraneš uključiti u borbu za valjevsku dvanaestorku koja će istrčati na parket u nekom od sledećih mečeva ABA lige, verovatno će uskoro biti poznato.

Ostavi poruku