Otišao je posle osvojene titule Slaviša Stojanović, a nije dobio sve plate za godinu dana boravka na „Marakani”. Šef struke Lirsa je pokušavao da stupi u kontak sa čelnicima da se krene sa „mrtve tačke” i nedavno prilikom boravka u Beogradu je najavio da je sledeći sastanak na sudu.- Nema druge nego moram i ja da tužim Zvezdu – jasan je Stojanović.

Bivši kapiteni Nenad Milijaš i Boban Bajković imaju dugovanja od crveno-belih i načelan dogovor da neće tužiti klub ukoliko se budu poštovali rokvi mada je to delikatno od strane Crvene zvezde.

Ipak, papire imaju u rukama i strpljenje u nadi da čelnici mogu uskoro da se pozabave njihovim potraživanjima. Neki igrači koji su karijere nastavili u Evropi po nekoliko puta su pored dobijenih presuda prolongirali isplate.

Poslednji u nizu su Luka Milivojević (Olimpijakos – 100.000 evra) i Nikola Maksimović (70.000 evra). Kumovi su se afirmisali u Crvenoj zvezdi mada u bliskoj budućnosti zbog korektnosti treba da dobiju zarađeno.

PROČITAJTE JOŠ:Filipović o tekstu u kojem se pominju VK Partizan, KK Crvena zvezda i ministar unutrašnjih poslova: Ne koristim društvene mrežeVolkov odlazi iz Partizana?Tončev: Robi nije morao da nam otežavaŠkuletiću jači ugovor u Humskoj?Srbija čuva četiri mesta na JadranuSinđelić veliki Petrićev izazovBogdanović: Obradović i Vujošević su potpuno različiti, ali su me mnogo naučiliITF potvrdio: Srbija-Hrvatska u KraljevuVIDEO: Dokaz da tenis može da se igra i na vodiČelnici Partizana traže od MUP Srbija dozvolu da protiv Galatasaraja igraju uz prisustvo publike

Ostavi poruku