Jedan od najstandardnijih fudbalera Crvene zvezde tokom jeseni, bio je mladi štoper Darko Lazić.

Kako se polusezona završila, tako su se pojavile i priče oko Lazićevog odlaska u inostranstvo. Ipak, Lazić je danas u punom trenažnom procesu, i kako stvari trenutno stoje, otputovaće sa ekipim u Terme Čatež. – Spekuliše se već dosta oko mog odlaska u inostranstvo, ali ja sam uspeo da se distanciram od priča.

Iza sebe imam sasvim solidnu polusezonu, i da bih nastavio tako, moram da ostanem fokusiran, a ne smem da se opterećujem pričama i špekulacijama.

Ja sam Zvezdin igrač, i otići ću samo ako stigne ponuda kojom će Crvena zvezda biti zadovoljna – objašnjava Lazić za zvanični sajt kluba, koji je jesenas pokazao da Crvena zvezda s pravom može da računa na njega, a mnogi navijači bi voleli da i na proleće nosi crveno-beli dres. – Zadovoljan jesam, ali naravno, smatram da je moglo i bolje.

Primili smo najmanje golova u ligi i to je podatak koji hrabri pre svega mene jer sam štoper, ali i celu ekipu, jer svi učestvujemo u odbrani, a ne samo zadnja linija.

Očekujem da ću, kako vreme bude prolazilo, pružati sve bolje i bolje partije.

Uskoro odlazimo na pripreme gde ćemo odigrati i veliki broj utakmica, i to će biti prilika da se dodatno uigramo.

Zadnja linija Crvene zvezde osvežena je čak trojicom fudbalera.

Jedan od njih je i Aleksandar Luković, koji igra upravo na poziciji Darka Lazića. – Luković već nekoliko meseci trenira sa nama, i svakako da mi je jako drago što je potpisao ugovor sa klubom.

Njegovo prisustvo na terenu će pozitivno delovati na ekipu, a naročito na nas mlađe igrače koji možemo još da napredujemo.

Sa njim, ali i ostalim pojačanjima, mislim da možemo da se borimo za trofej u prvenstvu, ali ići ćemo, kao i uvek, korak po korak – jasan je Lazić.

Ostavi poruku