NAJBOLjI vaterpolista sveta Filip Filipović tvrdi da ne koristi nijednu društvenu mrežu, ni „Fejsbuk“, ni „Tviter“, tako da ne stoji iza teksta na profilu fan klub Filip Filipović, u kojem se pominju VK Partizan, KK Crvena zvezda i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. – Ne koristim nijednu društvenu mrežu, tako da ne stojim iza bili kakvih izjava, komentara, natpisa koji se pojavljuju na profilima koji koriste moje ime ili u kojima se pominju moje ime i prezime.

Tekst koji se pojavio nalazi se na profilu fan klub Filip Filipović, kojim ne upravljam.

Javnost će biti obaveštena ukoliko budem odlučio da otvorim bilo kakav nalog na društvenim mrežama – ističe u saopštenju Filip Filipović.

Na spornom profilu koji koristi ime srpskog reprezentativca u utorak se pojavila poruka u kojoj je, između ostalog pisalo: – Još jednom pitanje za MUP: Šta smo to mi krivi nekome, pa ne možemo u subotu na Banjicu da gledamo VK Partizan, a Zvezda u košarci može igrati pred svojom publikom? Gospodine Stefanoviću, ko je vama dao za pravo da bez argumenata iznosite u javnost, kako mi nekome želimo da se svetimo? Zašto nas stavljate u isti koš sa huliganima, kad se na Banjici isti nikad ne okupljaju?

Ostavi poruku