Na JuTjubu se pojavio snimak koji prikazuje jednu krajnje bolesnu stvar, a reč je o jednoj od božićno-novogodišnjih proslava u Kijevu.

Grupa mladih ljudi je odlučila da otpočne praznične dane tako što će „zaklati“ rusku bebu, a to su uradili na simboličan način u jednom kijevskom klubu.

Klub je „Hot Bar“ u Kijevu, a napravili su tortu u obliku ruske zastave na kojoj je položena beba.

Na snimku se vidi kako jedan od prisutnih uz smeh seče bebu uzduž i popreko, a sve je propraćeno ovacijama okupljenih na ovoj proslavi. Čovek koji je sekao tortu u jednom trenutku pita okupljene: „Da li neko želi ruku?“.

Pored torte na meniju su bili i sendviči pod nazivom „Dom saveza profesora“ (zgrada u kojoj je u Odesi zapaljeno desetine ljudi), „Pečeni opolčenec“ (pečeni proruski borac), a ono što je interesantno je da je glavni gost ovog „kanibalističkog“ događaja bila Elena Vasileva, jedna od najvećih aktivista za ljudska prava u Rusiji (ruska verzija Nataše Kandić i Sonje Biserko).

Oni su na ovaj način želeli da iskažu svoju mržnju prema Rusiji na „duhovit“ način, ali sumnjamo da je ovo smešno bilo kome sem grupi bolesnih umova okupljenih oko ovakve „torte“.

Obzirom da u Ukrajini cveta veličanje neonacizma, ovakvi satanski ispadi ne treba da čude, jer prosto jedno ide uz drugo.

Pogledajte:

Ostavi poruku