Spisak kroji trener Nenad Lalalatović, a što se tiče napada gde je jesenas najviše škripalo dovedena su dva igrača od kojih se očekuju da imaju zajednički učinak na nivou nekadašnjeg tandema Dragan Mrđa – Abiola Dauda. Nema sumnje da dva stranca Salami i Parker treba da budu prva opcija tokom priprema, a ako se pokažu kao krajnje rešenje onda mnogo prostora neće imati Đorđe Despotović (22) kao i zbog najave čelnika da mora da se izgura tinejdžer Luka Jović.

Za sada nije poznat konačan status bivšeg igrača Spartaka iz Subotice i Lokerena, koji je postigao dva pogtka (jedan šampionat i jedan u Kupu). Kako saznajemo crveno-beli neće praviti problem napadaču da samo posle šest meseci, uz sporazumni dogovor napusti „Marakanu”.

Spominje se da postoji ponuda iz Slovačke, a da je u pitanju dobar klub kojem je u konstalaciji tima potreban Despotović (može i pozajmica), koji se nije dokazao za sada u redovima aktuelnog šampiona Srbije.

Nešto izvesnije na ovom polju može da bude poznato do puta u Sloveniju, a svakako da Despotoviću nije u interesu da bude s rezerva i da na kaščicu dobija priliku u nastavku drugog dela sezone.

PROČITAJTE JOŠNBA: Garnet loptom pa glavom na Haurda, Vučević razbio ČikagoČović pred dolazaka Galatasaraja: Ovo je sport, a ne rat! Novakov susret sa Bekamom u DohiĐerisilo zbog Zakoča odabrala Rumuniju Bivši napadač Partizana pojačao Donji Srem Krunić i Jovović zatvaraju listu novajlija u Zvezdi

Ostavi poruku