Manisa je pobegla iz opasne zone, a uzdanica i najbolji igrač drugoligaša iz Turske je bivši kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš.

Nekoliko slobodnih dana iskusni vezista je iskoristio da dođe u Beograd i poseti porodicu i prijatelje, a uvek je neizbežna tema priča vezana za crveno-beli tabor.

Ipak, pre toga reč, dve o Manisi.- Napravili smo seriju dobrih rezultata, a najvažnije je da sam već postigao sedam pogodaka i ispunio klupska očekivanja.

Klub je sada spokojniji mada nam slede nova iskušenja i posle slabog starta imali smo nekoliko uzastopnih pobeda – ističe Milijaš.

Milijaš je u ekipi sa Mikićem i Subašićem sa kojima je igrao na „Marakani“.- Kada imam vremena pogledam moju Zvezdu, a vidim da su doveli tri iskusna igrača.

Sa Stojanovićem sam prošao mlađe kategorije u nacionalnom timu i tada je pokazivao ekstra talenat.

Mislim da kao iskusan igrač može mnogo da pomogne i pogotovo izdrži pritisak kada je rezultat u prvom planu.

Vođa šampionskog tima iz prošle sezone je imao novi poziv za povratak, a poznato je da trener Lalatović za neuspehe često „krivio” rastanak sa Nenadom.- Nije realno da se posle par meseci vratim nazad iz mnogo razloga što sam u nekoliko razgovora otvoreno rekao, a pogotovo što se pita Manisa koja me ne bi pustila.

Pominje se da imam ponuda iz Turske i da predsednik čeka leto.

Iskreno mnogo očekujem od Stojanovića, Lukovića i Anđelkovića da budu stubovi prolećnih uspeha – optimista je Milijaš.

PROČITAJTE JOŠ: Dolari mame ŠkuletićaPavićević: U Zvezdi mi je najlepšeSjaj i tama „Zlatne lopte“ Partizan opet najgledaniji na Jadranu „Forbs“ svrstao Novaka među 30 sportista koji pokreću svet Mijailović posle osam meseci na terenu: Blagosloven što igra

Ostavi poruku