U tuči dveju grupa mladića, koja se dogodila u nedelju, oko tri sata ujutru, ispred kafića „Vanila“ u Sjenici, ubijen je Mehmed Avdibašić (32), pekarski radnik iz Sjenice.

Prema informacijma iz policije, Avdibašića je sa dva uboda nožem u predelu leđa usmrtio Asmir Graca (20) iz Sjenice, koji je odmah pobegao sa mesta događaja.

Nakon kraće potere, policija u Sjenici uspela je u nedelju da pronađe i uhapsi ubicu, koji je sproveden u novopazarski istražni zatvor.

Kako smo nezvanično saznali, tuči je prethodila svađa u lokalu iz koga su zavađeni mladići izbačeni na ulicu, gde su nastavili obračun.

Videvši da je Avdibašić izboden nožem i teško povređen, njegovi prijatelji stavili su ga u kola pokušavajući da ga prebace do Opšte bolnice u Novom Pazaru, međutim, tokom transporta Avdibašić je preminuo.

U Sjenici su svi u šoku, jer je Mehmed Avdibašić važio za tihog i finog mladića koji nikada nije imao sukoba sa zakonom.

Radio je u jednoj ovdašnjoj pekari da bi izdržavao nepokretnog oca i sestru, a nedavno je izgubio majku.

Ubica Asmir Graca je odranije poznat policiji, njegov brat Ismet Graca, bivši hodža iz Sjenice, poznati je kriminalac koji je učestvovao u više pucnjava u Sjenici i Sarajevu.

Asmir Graca

Ostavi poruku