Насловна Кошарка Zvezda gostuje u Sremskoj Mitrovici: Nastavak crveno-belog mega niza

Zvezda gostuje u Sremskoj Mitrovici: Nastavak crveno-belog mega niza

0

ARHIVIRALA je Crvena zvezda poraz od Makabija i otvorila svesku sa imenom ekipe Mega Leksa, koja je u nedelju (19.00) dočekuje u Sremskoj Mitrovici. U prvom delu Jadranske lige, crveno-beli su zahvaljujući sjajnom učinku Luke Mitrovića (27 poena, 5-5 za tri) izgradili ubedljivu pobedu 93:77, ali kapiten upozorava da njega i saigrače ovog puta očekuje daleko teži meč. – Mega Leks je mlada i talentovana ekipa, koja u svaku sezonu ulazi sa sve većim ambicijama.

Igraju sa mnogo energije, željni su dokazivanja – počinje Mitrović. – Činjenica da imaju dvojicu najkorisnijih igrača Lige, Jokića i Miljenovića potvrđuje da osim nespornog talenta poseduju i kvalitet za respekt.

Sigurno će biti silno motivisani da se protiv učesnika Top 16 Evrolige, pred svojom publikom, prikažu u što boljem svetlu i zato ćemo morati od starta da imamo maksimalno ozbiljan pristup.

Zvezdina jedina želja je da zabeleži pobedu i tako nastavi trijumfalni niz u regionu. – Neće biti nimalo lako, jer je Mega Leks druga najefikasnija ekipa Lige, zbog čega naša odbrana mora da bude na najvišem nivou.

Neophodno je da svih 40 minuta budemo agresivni i sprečimo da utakmice uđe u njihov ritam.

Duel sa sa Mega Leksom biće četvrti za crveno-bele u samo devet dana. – Nalazimo se u paklenom ritmu.

Ali, dobro smo se spremili i svi saigrači su rešeni da pruže pre svega veliku borbenost, dobru igru u nameri da zabeležimo trijumf kojim bi se dodatno učvrstili na čelu tabele.

Nadamo se da ćemo i u Sremskoj Mitrovici imati podršku navijača kao što je to, recimo bio slučaj u Ljubljani, jer sa njihovom podrškom je sve mnogo lakše – zaključio je Mitrović.

НЕМА КОМЕНТАРА

Ostavi poruku

Exit mobile version