NIKINCI su zavijeni u crno.

Dvojica mladića iz ovog sela kod Rume su poginula, a jedan je teško povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu između Rume i Pećinaca, u četvrtak uveče, pola sata pre ponoći.

Putnički automobil „alfa romeo“, prilikom preticanja kamiona, iz za sada neutvrđenih razloga, sleteo je sa puta i prevrnuo se u kanal Galovica, pun vode.

Na licu mesta poginuli su Aleksandar Čabi (24), za kojeg se pretpostavlja da je upravljao vozilom, i Mario Dragičević (24), dok je treći saputnik Vladimir Petrović, iz Jarka, zadobio teške povrede i on se nalazi u KBC Zemun.

Sva trojica mladića vraćala su se kući sa posla iz Šimanovaca gde su radili. – Automobil je sleteo u kanal u kojem je bio veliki nivo vode.

Mario i Aca su se udavili, dok je Vlada ispao iz kola.

Kamiondžija kojeg su preticali odmah je stao i pozvao policiju, ali dok su stigli vatrogasci da iseku automobil, nažalost bilo je kasno – priča jedan od prijatelja nastradalih mladića.

U Ulici JNA, gde žive porodice Aleksandra i Marija, tuga, bol i muk.

Komšije, prijatelji imaju samo reči hvale za obojicu.

Kažu da su bili vredni i dobri mladići. – Kakva nam je tragedija zadesila selo, nemam snage, moći da pređem preko da izjavim saučešće – priča suznih očiju starija žena, koja ne želi da joj ime spomenemo.

Porodica Dragičević, pre samo pet dana doživela je teški gubitak, Mariju je preminula majka. – Žena umrla mlada, imala je oko 46 godina, moždani udar doživela.

Sahrana je bila 4. januara, nisu se ni oporavili od tog šoka, i sad ovo da mu oca zadesi – priča naša sagovornica.

Aleksandar Čabi, kako kažu njegovi prijatelji, trebalo je u toku ove godine da se ženi.

Otac zemljoradnik, kao porodica živeli su veoma skromno. – Zatečen sam, jutros kad sam čuo šta se desilo, još ne mogu da verujem – priča u vidnom šoku Slobodan, jedan od drugova nastradalih.

Treći mladić, Vladimir Petrović, nalazi se na odeljenju pulmologije i njegovo stanje je stabilno, potvrdili su u KBC Zemun.

Ostavi poruku