Status bivšeg srpskog reprezentativca Miloša Krasića u Fenerbahčeu se ne menja.

I dalje je, dakle, u društvu omladinaca, na treninzima u popodnevnim časovima.

A, dokle će tako da bude, vidi li se kraj? – Još ništa ne naslućujem – oglasio se Krasić s druge strane žice u razgovoru za „Sport”.

Za šta ste trenutno raspoloženi? – Kad bih počeo da nabrajam, mogli bismo do sutra – nasmejao se plavokosi vezist. Šta vam prvo pada na pamet kad su u pitanju relacije sa klubom? – Prvo, drugo, treće, interesuje me raskid ugovora pod određenim uslovima, koji, naravno, ne bi mnogo išli na moju štetu.

Pozajmica? – Ne dolazi u obzir, zašto da gubim novac, koji mi sleduje po slovu ugovora? Dosta je bilo praštanja, iskustvo me naučilo da trezvenije priđem problemu, godine su čudo, one opamete čoveka.

Ako bi Fenerbahče učestvovao određenim delom u plaćanju, da li biste, eventualno, promenili odluku?LAKO BI DOŠAO DO PRAVE FORME Odsustvo iz prvog tima Fenerbahčea odražava se, svakako, na stepen forme, otud i pitanje za Krasića: koliko bi dana bilo potrebno da uhvati ritam u nekom novom klubu? – Ne više od deset – kaže Miloš. – Fenerbahče nije za kompenzaciju, pa, kad nije, onda nisam ni ja za selidbu.

Strpljiv sam, nema potrebe da žurim, ne znam kakvi su planovi rukovodstva…

Možda je klubu bolje da me isplaćuje do leta 2016? Ako jeste, u redu, nemam ništa protiv, nastaviću, kao i dosad, da trčim sa decom Fenerbahčea i povremeno odlazim u banku.

Pominjao se Elče kao mogući kupac? – Neozbiljno, kažem neozbiljno zato što španski prvoligaš nema para da realizuje posao.

A, ko ima? – Mnogi imaju, ali, ne zanimam ih, što je i razumljivo, više se i ja ne sećam kada sam poslednji put igrao.

Koji je onda put do novog kluba? – Samo čisti papiri vode u drugo okruženje.

Hoćete li da ih dobijete? – Znam samo da bih se s njima rado suočio.

Okreni, obrni, lopta je u dvorištu čelnika Fenerbahčea? – Spreman sam da odbranim udarac – zaključio je Miloš Krasić.

NALAZIO SE NA METI SIVASA Dok je Roberto Karlos sa klupe predvodio Sivas, govorkalo se da je Krasić glavni pik poznatog Brazilca. – Bilo, pa prošlo. Čak i da je Karlos ostao šef, ne bih prihvatio poziv – jasan je Krasić.

PROČITAJTE I OVO:* Lazović: Predugo sam u Zvezdi, novi ugovor nije realan* MUP daje saglasnost: Galatasaraj pred publikom gostuje u Areni* EL: Žalgiris trojkama srušio Albu, Efes prestigao minus 15 s poluvremena i dobio Unikahu* Crveno-beli častili evropskog šampiona u Tel Avivu* Milijaš novi sekretar stručnog štaba Partizana* Zvezda: Zastoj oko Kovačevića* Rukometaši poraženi od Hrvata

Ostavi poruku