KAKO se bliži meč 3. kola Evrolige, Crvena zvezda – Galatasaraj (16. januar), sve učestalije su glasine da bi dva tima mogla da igraju pred praznim tribinama „Kombank arene“, zbog incidenata u Istanbulu, kada je poginuo navijač crveno-belih Marko Ivković.

Ipak, iz sedišta Evrolige zasad nema konkretnog odgovora.

S pravom… – Procenjujemo sve mogućnosti i mere koje mogu da budu preduzete.

Objavićemo ih vrlo brzo, ali odluku još nismo doneli – kažu iz Evrolige za „Novosti“.

Crvena zvezda je uložila žalbu Apleacionom sudu na jednu utakmicu suspenzije izrečenu zbog incidenata u Istanbulu.

Očekuje odgovor… – Još nemamo datum, jer čekamo da nam se javi Apelacioni sud.

Posle meča u dvorani „Abdi Ipekči“, srpske vlasti su, zbog neprimerenih izjava, trenera Galatasaraja Ergina Atamana proglasile za „presonu non gratu“.

Ukoliko Srbija ostane pri tom stavu, odnosno turskom stručnjaku ne dozvoli ulazak u zemlju, postavlja se pitanje da li će i na koji način Evroliga reagovati. – Isuviše je rano da preciziramo šta sve možemo da uradimo ukoliko Ataman ne bude mogao da uđe u Srbiju.

Uvereni smo da neće imati bilo kakve probleme da obavlja svoj trenerski posao, pogotovo ako se zna da se momentalno izvinio i objasnio svoje izjave – dodaju iz Evrolige.

PROČITAJTE I OVO:* Partizan slavio u prvom derbiju u 2015. godini* Evroliga opet kaznila Crvenu zvezdu* Mehija i Roulend proveli noć u policiji, napadač iz bolnice ide u zatvor!* Parker: Pre dolaska u Sloveniju bio sam desni bek, sa Zvezdom do titule* Terzić: Nisam Koperfild, nije lako naći milione* Lukić posle incidenta u Podgorici: Moji igrači su reagovali zaštitnički* FOTO: Naslovna strana tiražnog sportskog lista posle masakra u Parizu

Ostavi poruku