POSLE nove potvrde iz Partizana da nema ništa od prodaje Petra Škuletića, menadžer centarfora crno-belih, Radojica Božović, nije hteo da nastavlja polemiku na ovu temu. – Nemam nikakav poseban komentar na to, za mene je ovo sve sada završena priča.

Ja sam prijatelj Partizana, nisam ni bio inicijator svega ovoga.

Ponuda je bila odlična i za crno-bele i za Škuletića.

Biće teško Petru ponovo da se skoncentriše na obaveze u Partizanu, bio je glavom već u Lilu – rekao je Božović. Darko Grubor, generalni sekretar Partizana, demantovao je menadžera Radojicu Božovića, koji je rekao da je dobio ovlašćenje od crno-belih, po kome je Petar Škuletić imao pravo da potpiše ugovor sa Lilom. – Božoviću je dato obično punomoćje da može da pregovara sa Lilom i da se dogovara oko uslova.

Ništa više od toga. Što se Partizana tiče, nema nikakvih nejasnoća, sve je regularno.

Dvaput smo raspravljali o ponudi Lila, oba puta je odbili, i o tome je obavešten francuski prvoligaš – rekao je Grubor za „Novosti“.

PROČITAJTE JOŠ:Nikolić: Žaliću se na suspenziju FSS, zainteresovani smo za Tubića i MiloševićaTumbaković: Škuletić nije na prodaju, titulu vraćamo u HumskuPala i Cibona: Zvezda ne kalkuliše, igra i za PartizanĐurđević: Da li možete da se setite ko je igrao u Zvezdi, Partizanu, Vojvodini… u poslednje tri godine?Zoran Popović – pravi čovek na pravom mestuVučelić za „Sport“: Rešavamo plate igrača i zaposlenih

Ostavi poruku