Na sednici UO Partizana održanoj u ponedeljak odčučeno je da o transferu Petra Škuletića odlučuje novo rukovodstvo kluba, koje će biti konstituisano u četvrtak uveče, posle Skupštine na kojoj će biti izabran novi predsednik kluba.

Ipak, pitanje je da li će francuski Lil biti spreman da čeka do petka, kada bi novi UO trebalo da raspravlja o ponuđenim uslovima za transfer najboljeg strelca ekipe u nedavno završenoj polusezoni. – Čelnici Lila dali su rok Partizanu do ponedeljka u 14 časova i teško da će želeti i dalje čekaju.

Meni ne smeta ni da ta odluka sačeka do petka, ali je pitanje kako će Francuzi reagovati.

Oni su u konkurenciji četiri špica izabrali upravo Petra.

Jako im je potreban i žele da odmah igra – rekao je za portal “Mozzart sport” agent napadača Rajo Božović, koji je naglasio da je konačna odluka u rukama kluba iz Humske, iako bi on, da je u Upravi lidera srpskog šampionata, prodao Škuletića Lilu. – Oni su ozbiljan klub i mi smo zbog ponude Lila već odbili tri ponude drugih klubova.

Ipak, u ovom slučaju ne moižemo mi da se pitamo, na to nemamo ni pravo, jer je Partizan klub koji odlučuje s obzirom da Škulketić ima ugovor do 2017.

Volim Partizan i njegovi čelnici će odlučiti – rekao je Božović.

PROČITAJTE I OVO:* Škuletić u Beogradu čeka odluku čelnika Partizana, Grbić i Marković napuštaju Humsku u slučaju odgovarajuće ponude* Kesar preuzeo Gvanžu* Specijalizovani košarkaški sajt „Evrohups” nahvalio rezultate Zvezde: Prvi srpski pozitivci* Partizan opet lovi Klea!* Vanredna izborna Skupština FS Beograda: Kokeza sklanja Babića* Objavljen video koji je otkrio Markovog ubicu u Istanbulu?* Gašić: Ovo nema dodirnih tačaka sa korektnim suđenjem, ali plasiraćemo se u plej-of, budite sigurni u to

Ostavi poruku