U mestu pod imenom Alva koji se nalazi u centralnom delu Škotske, desio se stravičan događaj kada je pronađeno telo mrtvog dečaka (5) kome je iščupano srce.

Sumnja se da je nesrećni mališan bio deo ritualnog ubistva i običaja koji prate ovakav monstruozni čin. Dečakova majka je poreklom iz Bocvane i ispitivana je u toku policijske istrage.

Ona je pored sina koji je nastradao na ovaj brutalan način, imala i ćerku, koja je dobro i na bezbednom, kako tvrde lokalne vlasti. Jedan od istražitelja koji je bio na mestu zločina, izjavio je da se radi o “bolesnoj i nasilnoj smrti”.

Bolničari su ga proglasili mrtvim na samom mestu ubistva, bez ikakve šanse i vremena da mu pomognu.

Dok su ulice bile blokirane zbog ovog strašnog incidenta, forenzičari su ispitivali oblast ispred stana i travnjak. Majka je trenutno u pritvoru, ali se još uvek postavlja pitanje ko su krivci i motivi za ovakav zločin.

Nesreća se dogodila u vrlo mirnom kraju, u kući ove porodice, tako da lokalni zvaničnici upozoravaju ljude da ne strahuju i da ne postoji rizik po njihovu bezbednost. “Doselila se ovde skoro, možda prošle godine.

Uvek je bila tiha, ne znam ništa o njoj, osim da je živela sa dvoje dece.

Ne znam da li je imala partnera, viđala sam je samo kad je išla do škole i nazad.

Zavese su joj uvek bile navučene“, rekla je Viktorija Tomson.(Telegraf)

Ostavi poruku