Naslovna Fudbal Mijailović: Modernizovaćemo Zvezdin kocept iz 1991. godine

Mijailović: Modernizovaćemo Zvezdin kocept iz 1991. godine

0

Predsednik skupštine Crvene zvezde Svetozar Mijailović rekao je da mu je velika čast što se kandidovao da postane prvi čovek fudbalskog kluba i najavio da ima spremljen koncept na osnovu kojeg bi crveno-beli funkcionisali u narednom periodu. – Velika obaveza koja proističe iz ljubavi prema Crvenoj zvezdi naterala me je da prihvatim ponudu i kandidujem se.

Već nekoliko meseci radimo na rešavanju problema kako bi Zvezda imala uslove da postigne najbolji rezultat na domaćoj sceni, a kasnije i u Evropi.

To je strateško opredeljenje, a ovaj tim stručnih ljudi radi da se ti uslovi stvore – rekao je Mijailović novinarima na stadionu Crvene zvezde.

On je istakao da će Zvezda prekopirati koncept kluba iz 1991. kada su crveno-beli osvojili titulu prvka Evrope. – Osnovni cilj je da uspostavimo koncept koji je postojao 1991. godine, ali savremeni uslovi zahetvaju određene modifikacije i razrade.

Glavni teret želimo da prenesemo na ljude koji su stručni u svojim oblastima.

Svako mora da nosi rizik i odgovornost.

Verujem da će Upravni odbor moći da iznese moj koncept – poručio je Mijailović.

Izbori u Crvenoj zvezdi zakazani su za 10. i 11. decembar, dok će deset dana kasnije biti održana skupština na kojoj će biti verifikovan novi mandat novom predsedniku.

PROČITAJTE I OVO:Beker: Nisam mogao Novaku da kažem – ne!Igrači Zvezde jasni: Došli smo da overimo prolaz u TOP 16!Škuletić: Generacija smo za ponosLalatović: Lučani najteže gostovanje, igraće najborbenijiPoledica ogorčen zbog dešavanja u Kragujevcu: Država mora da reaguje Lučić: Da pobedimo kako znamo!Sotirović: Kako da igram za klub u kojem trener poziva navijače da prete i udarajuPredsednik Vojvodine o navodnom nameštanju sa Čukaričkim: Trofej nije vredan časti!

NEMA KOMENTARA

Ostavi poruku Cancel reply

Exit mobile version