Januar 2005. – Zapaljen automobil fudbalera Crvene zvezde Marjana Markovića, navodno odogovornost za ovo delo pripada navijačima crveno-belih, pošto defanzivac nije želeo da produži ugovor. April 2005. – Nigerijac Lukman Babatunde napadnut u Čačku, prošao sa lakšim povredama. Maj 2005. – Zapaljen restoran FK Rad koji je nekada bio u vlasništvu Ranka Stojića, najverovatnije kao odmazda za slabe rezultate ekipe. Avgust 2008. – Navijač Crvene zvezde ošamario Ognjena Koromana prilikom „postrojavanja“ igračkog kadra na treningu samo zato što se smejao i gestikulirao. Avgust 2008. – „Delije“ oštetile 13 automobila igrača na parkingu stadiona, na šoferšajbnama nekoliko automobila ostavljen natpis „vaše glave su sledeće“. Oktobar 2010. – Golman Partizana i reprezentacije Srbije Vladimir Stojković napadnut u autobusu kojim su se „orlovi“ dovezli na stadion u Đenovi. Mart 2012. – „Grobari“ nezadovoljni drugim vezanim remijem na početku proleća, protiv Slobode u Humskoj (0:0) sišli na atletsku stazu, u komešanju Lazar Marković dobio udarac po glavi. Avgust 2012. – Jedan od viđenijih navijača Partizana Miloš Radisavljević Kimi skinuo kapitensku traku Marku Šćepoviću posle eliminacije iz kvalifikacija Lige šampiona od Ludogoreca.

Kasnije su zajedno držali konferenciju za medije u klupskim prostorijama. Oktobar 2013. – Posle serije loših rezultata oštećeno nekoliko automobila fudbalera Crvene zvezde na parkingu ispred stadiona.

U nekoliko automobila simbolično ubačeni šamponi, pošto su se igrači nekoliko dana ranije oglasili saopštenjem u kojem su naveli da nemaju para ni za šampone.

Ostavi poruku