Mada ga javnost uveliko vidi kao najozbiljnijeg kandidata opozicije za mesto predsednika Partizana na predstojećoj izbornoj Skupštini, Nenad Bjekoković još nije odlučio da li će se uhvatiti u koštac sa izazovom.

Dugogodišnji fudbaler, trener i sportski direktor, koji s punim pravom nosi status legende kluba, ispunjava sve uslove koje je Radna komisija crno-belih nametnula potencijalnim kandidatima za mesto prvog čoveka, no, Bjeković je sumnjičav da li će uopšte doći u priliku da se vrati u Humsku, jer nema poverenja u one koji pripremaju najviše klupsko telo. – Iskren da budem, nisam još odlučio da li ću se kandidovati za predsednika Partizana.

Razmišljam, ima još malo vremena da stavim sve na vagu, a zavisiće i od drugih okolnosti – kaže Bjeković za „Sport”. – Kada budem razrešio dilemu, javnost će biti obaveštena.

Znate da nikada nisam ništa krio, uvek sam govorio šta mislim. Čini se da ste bliži odluci da se kandidujete, bar posle ankete koju je sproveo portal „Mondo” u kojoj su vas navijači istakli kao favorita…

RAZGOVORI SA VUJOŠEVIĆEM Minulih dana je „procurela” vest da se potencijalni kandidat opozicije za predsednika crno-belih Nenad Bjeković čuo i video sa predsednikom Sportskog društva Duškom Vujoševićem.

To je novina, a Bjeković ne poriče da je u kontaktu sa „trenerom svih trenera” u srpskoj košarci. – Dule i ja smo veliki partizanovci, pa je normalno da se čujemo, vidimo, jer delimo ljubav prema klubu.

Ipak, da bude kristalno jasno, teme nisu bili predstojeći izbori, niti kadriranje za budućnost.

Imamo mi „more” drugih tema – kaže Nenad Bjeković. – Videćemo, ima pritisaka, ima i razmišljanja.

Svakako da mi godi kada se moje ime na bilo koji način dovodi u kontekst sa Partizanom, jer se zna šta mi znači i koliko sam vremena proveo u njemu.

Poistovećujem ga sa porodicom i tako sam se uvek ophodio prema njemu.

Bilo kao igrač, trener, funkcioner ili običan navijač, ta ljubav je neopisiva.

Ipak, nisam doneo odluku o kandidaturi, jer ima tu i nekih drugih stvari.

Da li ste imali kontakata sa nekim iz kluba kao potencijalni kandidat opozicije? – Ne, niko me do sada nije zvao.

Uskoro počinju i Zborovi.

Očekujete li da se i vaše ime razmatra na njima? – Ko pravi i na koji način pravi te Zborove – to samo može da se okači „mačku o rep”, jer će ih praviti onako kako njima odgovara.

Znam da najmanje učestvujem u tome, znam i kako ko lobira, čime se služe.

Ali, dobro…

Verujete li onda da će zaista doći do promena u Partizanu kako se to najavljuje mesecima unazad? – Doći će sigurno! Kakav je čovek potreban klubu u ovom trenutku? – Upravo onakav kakvog zaslužuje – istinski partizanovac – ostao je pomalo nedorečen Nenad Bjeković.

PROČITAJTE I OVO:Pavlović se vratio u Partizan Ana se oprobala u ulozi stjuardese Lalatovića nije pogodila izjava Nikolića: Niko nikog ne puštaĐurić o meču u Novom Pazaru: Glođović morao da prekineZvezdin predsednik još „u magli“

Ostavi poruku