Naslovna Fudbal Petković vežba u Rimu: Sekiraju me samo Zvezdini rezultati

Petković vežba u Rimu: Sekiraju me samo Zvezdini rezultati

0

Iz dana u dan se Marko Petković oseća bolje, a stručnjaci su veoma zadovoljni kako napreduje oporavak beka Crvene zvezde.

Kapiten mlade selekcije se povredio u Jagodini protiv Španije i posle uspešne operacije ligamenta kolena sledi rad do povratka na teren.

Na klinici u Rimu gde je odrađen hiruški zahvat Petković je nastavio sa vežbama kao i pre njega Darko Lazović i svaki savet poštuje maksimalno.

Poznat kao uporan i istrajan sportista defanzivac je prebrodio najteži period u karijeri.

Pre načelnom planu momak iz Sremske Mitrovice uskoro treba da se vrati u Beograd i nastavi da se sprema prema programu, a onda da svakih mesec dana dolazi na kontrolu. Jasno je da pauza mora da traje najmanje šest meseci i želja je igrača da u aprilu počne sa nastupima, kako bi se kasnije našao na spisku igrača koji će nastupati za „orlove“ na EP u Češkoj.

Svakako da izostanak iz ekipe standardnog člana je doneo dodatne probleme treneru Nenadu Lalatoviću i na njegovoj poziciji se menjaju Pečnik i Pavićević. – Osećam se dobro i samo me sekiraju rezultati Zvezde.

Ipak, znam da moji saigrači uvek idu na pobdu i da u nekim utakmicama nisu imali ni sportske sreće. Duga je sezona samo je važno da se još dva preostala meča za prvi deo pobede – jasan je Petković.

NEMA KOMENTARA

Ostavi poruku Cancel reply

Exit mobile version