Direktor Opšte bolnice u Ćupriji Marko Ilić, izjavio je Tanjugu da će bivši fudbaler Crvene zvezde i reprezentacije Goran Drulić, koji je 11. novembra povređen u saobraćajnoj nesreći, biti otpušten kući.
– Razgovarao sam sa njegovim ordinirajućim hirurgom Željkom Obradovićem, Drulić je sasvim u redu i u sredu će biti otpušten sa odeljenja – rekao je Marko Ilić.

Drulić je u ponedeljak i preko vikenda bio u redu, a kada bude otpušten iz bolnice kontrole će obavljati po potrebi.- Bitno je da je sve završeno kako treba i bez komplikacija – rekao je Ilić.

Drulić je u saobraćajnoj nesreći zadobio povredu trbuha i trbušnih organa.- U Opštu bolnicu Ćuprija Drulić je dovežen sanitetom Službe hitne pomoći Paraćina.

Posle dijagnostikovanja, oko 22 sata 11. novembra je uvežen u operacinu salu – rekao je ranije Ilić Tanjugu.

Portparol Policijske uprave u Jagodini Gordana Cvetić, izjavila je Tanjugu, da se nezgoda dogodila 11. novembra oko 19,15 sati na autoputu Boegrad – Niš kod Paraćina.- Putničko vozilo negotinskih registarskih oznaka, koje se kretala prema Beogradu, sustiglo je teretno vozilo, koje se kretalo istom trakom i udarilo u njega.

Vozač putničkog automobila G.

D (37) je sa teškim telesnim povredama hospitalizovan u Opštoj bolnici u Ćupriji.

Ostavi poruku