Naslovna Fudbal Advokat na požarnom izlazu, atmosfera na rastanku kao na parastosu

Advokat na požarnom izlazu, atmosfera na rastanku kao na parastosu

0

KOLIKO simbolike u samo deset minuta u subotu po podne na ulazu u hotel „Hajat“.

Umesto u 20 časova, reprezentativci Srbije došli su četiri sata ranije na hitan sastanak.

Bio je to znak da je došlo vreme za oproštajni govor Dika Advokata sa dojučerašnjim saradnicima.

Svi su bili očajni sinoć protiv Danske, Advokat je odučio da ode, a kako saznajemo atmosfera je bila kao na – parastosu.

U isto vreme u istom hotelu je bila i delegacija SPC i patrijarh moskovski i cele Rusije Kiril.

Neko je primetio, da nam ni ovi ljudi ne bi pomogli u kvalifikacijama u kojima smo – jadni! Nekoliko srpskih novinara čekalo je strpljivo na beogradskoj košavi sat vremena da se Advokat pojavi na glavnom ulazu.

Veštim manevrom uz pomoć vozača jednog sivog mercedesa i pod zaštitom komesara za bezbednost FSS Milivoja Mirkova, Dik Advokat i njegov pomoćnik Željko Petrović zavarali su trag „sedmoj sili“.

Hotel su napustili kroz požarni izlaz.

Ironija. Čovek koji je svojim rezultatima dolio ulje na vatru koja gori u FSS, oko FSS i seniorskog tima, svoje prenoćište u Beogradu napustio je kroz izlaz u slučaju opasnosti.

Kako saznajemo, atmosfera na sastanku posle kojeg se FSS oglasio saopštenjem i suvoparnom Advokatovom izjavom, bila je više nego sumorna.

Igrači su vrlo emotivno doživeli rastanak sa selektorom, ali je ostalo uverenje da ne sme da se gubi nada da iza Portugalije i Danske zauzme bar treće mesto na tabeli koje vodi u baraž.

POKVARIO GEPEKI JOŠ jedan detalj koji je na simboličan način dokazao štetu koju je Dik Advokat napravio ionako napaćenom domaćem fudbalu.

Vozač FSS koji je pokušao za zavara trag novinarima u subotu je prvo spakovao dva kofera u službeni mercedes, ali gepek se pri zatvaranju pokvario, pa će i ovaj kvar verovatno ući u troškove koje je Holanđanin nenadano pravio savezu u poslednja tri i po meseca.

NEMA KOMENTARA

Ostavi poruku Cancel reply

Exit mobile version