SHARE

Neverovatno, fantastično, ne postoji dovoljno prideva kojima bismo mogli da opišemo pobedu Zvezde nad Valensijom u “Kombank areni”. Kapiten tima Luka Mitrović nije krio oduševljenje posle trijumfa. – U prelepom ambijentu je ostvarena prelepa pobeda i to protiv Valensija koja je veoma dobra ekipa.

Iskreno, pre početka utakmice bismo prihvatili i pola koša razlike.

Zaista niko od nas nije očekivao ovoliku razliku i to da će se utakmica završiti sa 13 poena prednosti – priča Mitrović.

Naravno, ne bi dobio traku da ne misli da uvek može bolje. – Imali smo 30 fenomenalnih minuta.

Onda smo se malo opustili na 25 poena prednosti.

Oni su se tada trudili da spasu obraz i da smanje razliku, a u tome su uspeli, pre svega, zahvaljujući nekim našim greškama.

Sve to nam pokazuje da imamo još mnogo da radimo – poručio je Luka Mitrović.

Nerešiva enigma za pulene Vladimira Perasovića je bio Boban Marjanović. – Odigrali smo stvarno fenomenalnu utakmicu, igrali smo baš onako kako smo se dogovorili u svlačionici.

Oni imaju ozbiljne igrače, umesto jednog uđe još bolji i zaista smo srećni zbog trijumfa – kaže Marjanović.

Priznao je Bobi da nije bilo lako u reketu, kao i da je Markus fantastičan igrač. – Bilo je teško boriti se u reketu, sva tri njihova centra su perfektna, igrali su veoma ozbiljno i stvarno nije bilo lako. Što se Vilijamsovih asistencija tiče, to stalno vežbamo na treningu i ti pasovi su njegova najveća prednost.

Naravno, nije propustio i da se zahvali fantastičnim navijačima. – Publika nam je pomogla mnogo i hvala im što su došli u tolikom broju, nadam se da će nastaviti da dolaze i na naredne mečeve – jasan je Boban Marjanović.

U defanzivi je Čarls Dženkins bio veoma važan šraf u Zvezdinoj igri, a posle utakmice je bio jasan u nameri da se ne diže prevelika euforija. – Veoma važna pobeda za nas, pogotovo posle meča u Litvaniji gde nas je jedan posed delio od pobede.

Ipak, igrali smo sjajno, Markus je odigrao olično, Bobi je u reketu bio sjajan, odbrana dobra.

Znali smo da ćemo dobrom odbranom uspeti da ih slomimo, ali ima još mnogo da se igra, ne treba da poletimo – kaže Dženkins.

Publika i svi kraj malih ekrana su bili oduševljeni asistencijama Markusa Vilijamsa, a izuzetak nije bio ni njegov sunarodnik. – Nisam iznenađen Markusovim asistencijama, to je njegov stil igre, doduše sa nekoliko pasova sam bio oduševljen.

Odličan je plejmejker, fantastično vidi teren, izgleda kao da može da predvidi dešavanja pre nego što se ustvari dogode – zaključio je popularni Đenka.

SHARE

Оставите одговор