SHARE

CRVENA zvezda ima očigledan problem sa realizacijom.

Samo 13 datih golova u 10 kola, kao i samo pogodak u dva meča Kupa dovoljno su dobro obrazloženje zašto je šampion eliminisan već u osmini finala Kupa Srbije.

I dok je problem protiv Donjeg Srema bio u nezalaganju, uz oštre kritike igračima, trener Nenad Lalatović u tom domenu nije imao zamerki posle poraza od Rada. – Težak trenutak za nas, ali ne mogu da kažem da igrači nisu hteli.

Borili su se, trčali, želeli su da pobede ali se Rad fenomenalno branio, pa je rezultat takav kakv jeste.

Nije to alibi, Rad se bolje snašao na teškom terenu, imamo za dva dana novi duel i sve ćemo učiniti da pobedimo u tom susretu – istakao je Lalatović. Veliki problem Zvezde o kome se nerado govori je kvalitet igre. Čak i posle odlaska Nenada Milijaša, crveno-beli su igrali solidno u polju, imali su svoj sistem, razvijali igru po krilima uz ofanzivne bekove.

Sve to se izgubilo, razvodnilo od drugog poluvremena meča sa Partizanom.

Trener Lalatović je menjao i sistem igre, rotirao igrače, rezultat je izostao. – Tražili smo zamenu za Milijaša, prvo smo tu poziciju namenili Savićeviću, pa se posle njegove povrede nametnuo Ristić.

Avramovski je dobro počeo, pa izostao više od mesec dana zbog povrede, pa operacije zuba.

Bosančić još pronalazi sebe…

Pečnika ne vidim kao desnog beka, već “gore”, ali sada mora da igra na toj poziciji.

Nije alibi, ali imali smo mnogo problema i ja verujem da će Zvezda igrati kako želim i ja i armija navijača tek na proleće.

To je realnost.

Sad je važno da jesen privedemo kraju što bolje možemo – smrknuto je pričao Lalatović.

POSTUPAK PROTIV KOVAČEVIĆA CRVENA zvezda će pokrenuti postupak protiv veziste Aleksandra Kovačevića koji je nezadovoljan pisanjem verbalno nasrnuo na novinara “Mocart sporta”.

Portparol kluba Marko Nikolovski je potvrdio da je igrač narušio klupsku disciplinu i da su o tome obavešteni i trener Nenad Lalatović i kapiten Nikola Mijailović.

SHARE

Оставите одговор