SHARE

Vest da će Kraljevo biti domaćin meča prvog kola Svetske grupe Srbije i Hrvatske (od 6. do 8. marta) je demantovana od strane našeg saveza.

Tvrde da je ovaj grad samo jedan od kandidata i da odluka još uvek nije donešena. – Delegacija TSS, na čelu sa selektorom Bogdanom Obradovićem, je posetila Kraljevo kako bi se upoznali sa uslovima, kapacitetom hale i hotelskim smeštajem i kako bi upoznali domaćine sa preciznim uslovima Međunarodne teniske federacije (ITF) kada je organizacija ovakvog događaja u pitanju – navodi se u saopštenju TSS.

Ovaj grad je ponudio domaćinstvo, ali da bi se to sprovelo u delo, moraju da se ispune još neki uslovi. – Utvrdili smo da grad Kraljevo ispunjava potrebne uslove, ali je to tek prvi uslov.

Posle ove posete, sportske objekte će posetiti i tehničko-stručna služba TSS, pa tek posle njihovog preciznog izveštaja će doći i komisija ITF koja će načiniti kompletan izveštaj.

Tek posle svega toga će bit donešena konačna odluka – piše u saopštenju.

Iz našeg saveza ističu da je slektor Obradović podržao kandidaturu Kraljeva i da je razgovarao sa Novakom Đokovićem i da su se složili da je publika veoma važan faktor, što znači da je Kraljevo u prvom planu.

Ipak, sve će zavisiti od inspekcije ITF.

SHARE

Оставите одговор