SHARE

Šeg struke Partizana Duško Vujošević je posle nemilih scena u Jerusalimu pohvalio tim Hapoela, ali i svoje igrače.- Mislim da su ljubitelji košarke u Jerusalimu imali prilike da prisustvuju kvalitetnoj košarkaškoj predstavi.

Pričali smo pre utakmice da je Hapoel veoma kvalitetan tim.

Tim koji je po budžetu i selekciji napravljen da igra Evroligu, međutim nije uspeo u kvalifikacijama, ali sa velikim ambicijama je krenuo u ovo prvenstvo.

Imaju novu salu, tim u koji je dosta uloženo, dosta energije i sigurno da kada su u pitanju individualci takvih kvaliteta, nije ih uvek najlakše spojiti u timski sastav da funkcionišu i to je bio naš adut, poručio je Vujošević.

Trener crno-belih, koji se u izjavi posle utakmice nije osvrnuo na incident sa Mihajlom Andrićem, prokomentarisao je igru svojih pulena.- Igrali smo puno bolje nego na bilo kojim prethodnim utakmicama.

Imali smo više od 30 minuta kvalitetne igre.

Normalno, da bi se dobio ovakav protivnik pred domaćom publikom, potrebno je da se igra svih 40 minuta i moramo daljim treningom i radom ići ka tome.

Zadovoljan sam kako su moji igrači odradili posao, gledano u celini, i sigurno da ovakva igra daje puno više razloga za optimizam nego neki prethodni susreti, zaključio je Vujošević.

SHARE

Оставите одговор