SHARE

MILICA Novaković, Tamara Bogdanović i Dana Manevska, saputnice Marka Milićeva, koji je optužen da je, vozeći „mini kantrimen“ na Brankovom mostu usmrtio Luku Jovanovića (21), dobile su u utorak nanogvice, čime su počele da služe kaznu kućnog zatvora.

One su sa Trećim osnovnim tužilaštvom sklopile sporazume o priznavanju krivice, pa je tako Novakovićevoj izrečena kazna od osam meseci, Bogdanovićevoj od 10 i Manevskoj šest meseci.

Nešto ranije elkektronske narukvice za praćenje kretanja stavljene su i Nikoli Lepenu, koji je posle sklapanja sporazuma osuđen na šest meseci, kao i Bojani Petrović, osuđenoj na četiri meseca.

Oni su takođe bili u „kantrimenu“.

Prema tvrdnjama Tužilaštva, Milićev je vozeći „kantrimen“ brzinom od 110 kilometara na sat udario Jovanovića.

Mladić je sa trojicom drugara po povratku iz grada pokušao da sa kolovoza na Brankovom mostu pomeri „ladu“, sa koje je otpao točak.

Dok su gurali automobil iz srednje u krajnju desnu traku u smeru od Zelenog venca ka Novom Beogradu na njih je naleteo „mini kantrimen“.

Luka je ostao da leži na drumu, a preminuo je dan kasnije u Urgentnom centru. PROCES SUĐENjE Marku Milićevu zakazano je za 4. novembar.

Pored njega, na optuženičkoj klupi će se naći i njegov kum Bratislav Vesović i taksista Saša Janković.

SHARE

Оставите одговор