SHARE

Vojvodina želi da odbrani trofej Kupa i zato će danas (18) napasti Slobodu na “Karađorđu” kompletnim napadačkim arsenalom, ali će zbog nedeljnog derbija u Humskoj sa Partizanom trener Zoran Marić ipak odmarati neke igrače jer je ulog i jesenja titula. – Plasman u četvrtfinale je cilj, ali ću biti kontrodiktoran stavu da je “svaka sledeća utakmica najbitnija” jer zasada odluka je da odmorimo dva centralna beka, Nina Pekarića i Srđana Babića.

Fizičko stanje mladog štopera, koji je odigrao sve mečeve, kao i lakša povreda, razlog su da ga odmorimo, a slično važi i za iskusnog Pekarića.

Svi ostali trebalo bi da učestvuju u meri u kojoj dešavanja na terenu i utakmica sa Slobodom bude zahtevala – kaže Marić.

Ipak, odbrana trofeja se nameće sama po sebi. – Zna se da je Kup sam po sebi takmičenje iznenađenja u kojem je sve moguće.

Da nam se to, ili nešto slično ne bi desilo, potrebno je da danas odnosom, radom i trudom na terenu, stignemo do željenog rezultata.

Dakle, najvažnije je zaboraviti na Partizan i o derbiju razgovarati tek pošto se uradi posao, a za to će nam biti neophodna visoka koncentracija – uverevaoa je trener “lala”.

Ulaznica za “zapad” košta 300, za “sever” 100 dinara.

Verovatni sastav Vojvodine: Milinković-Savić, Puškarić, M.

Novaković, Pankov, Nastić, Tumbasević, Poletanović, Alivodić, S.

Novaković, Gaćinović, Veselinović.

KUP SRBIJEOSMINA finala Kupa Srbije, danas: * Radnički N. – Inđija (13.00) * Rad – Crvena zvezda (13.00) * Radnički 1923 – Jagodina (13.00) * Spartak – Proleter (13.00) * Vojvodina – Sloboda (18.00) * Metalac GM – Voždovac (18.30) Odloženo za 19. novembar * Partizan – Sloga PM * OFK Beograd – Čukarički PROPOZICIJE: Ukoliko se meč posle 90 minuta završi nerešenim rezultatom, pobednik se odmah rešava izvođenjem penala

SHARE

Оставите одговор