SHARE

MALOLETNIK, star nepunih 17 godina, doživeo je u seoskoj kafani u knjaževačkom selu Minićevo pravu torturu! Njega su, kako „Novosti“ saznaju dvojica meštana tog sela N.

P. (49) i P.

B. (40), u lokalnom bircuzu, zbog navodnog duga od 250 evra puna dva sata tukli i mučili.

Incident je tinejdžer prijavio policiji, koja je ubrzo privela nasilnike, ali su se oni, zbog štrajka advokata obreli na slobodi.

Sve je, kako je našem listu potvrđeno iz istrage, počelo pre četiri dana kada su N.

P. i P.

B. dečaka namamili u kafanu, gde su ga iza zatvorenih vrata puna dva časa tukli i uz pretnje da „će mu pobiti sve živo, a njega unakaziti i ubiti od batina“, tražili da im da 250 evra.

Momak je, ipak na kraju, pod batinama i pretnjama i, u strahu za život popustio i zatražio od nasilnika da mu daju nekoliko dana da im donese novac. – Dvojica meštana Minićeva su ga, nakon toga, pustili, uz pretnju da ne sme ništa da kaže policiji.

Na izlazu iz kafane udarli su ga još nekoliko puta i ponovili pretnju da ne sme nikome ništa da kaže, ali su mu zapretili da nikom ne sme da o prebijanju zucne, jer će tada biti gotov – kažu u istrazi.

Međutim, on je iz Minićeva otišao pravo u Policijsku stanicu u Knjaževcu i tamo ispričao šta mu se desilo.

Organi reda su mu dali 10.000 dinara koje su prethodno obeležili, posle čega su maloletniku u utorak rekli da pozove N.

P. i P.

B.

Nasilnici su sastanak sa dečakom ugovorili u jednom knjaževačkom kafiću, nakon čega je on otišao u taj lokal i predao im novac.

N.

P. i P.

B. su prebrojali pare i ponovili maloletniku da nikome ne sme ništa da priča.

Ali, na izlasku iz kafića, zaustavila ih je policija koja ih je privela i kod njih pronašla obeležene novčanice. KRIVIČNA PRIJAVA POLICIJA je protiv N.

P. i P.

B. podnela krivičnu prijavu zbog iznude.

Nasilnici su potom pušteni da se brane sa slobode, jer im, zbog štrajka advokata, nije mogao biti određen branilac po službenoj dužnosti.

SHARE

Оставите одговор