SHARE

Holandski mediji se sve više bave Markom Vejinovićem, plejmejkerom Vitesea, najbolje ocenjenim fudbalerom Eredivizije, u prvom planu je, naravno, njegovo eventualno učešće u reprezentaciji.

Ko će, ipak, pre do Vejinovića? Holanđani ili Srbi? Fudbalska javnost u zemlji „lala” se uskomešala kada je procurilo da je Željko Petrović, asistent Dika Advokata u selekciji „orlova”, boravio protekle nedelje u Arnemu, a, šta će biti dalje, kakve će se priče voditi i pesme pevati… – Da, Petrović je boravio u Arnemu, gledao je trening Vitesea – potvrđuje Vejinović za „Sport”.

To bi, svakako, mogao da bude nagoveštaj za poziv iz Srbije? – Nisam razgovarao sa Petrovićem, ne znam kakvi su planovi stručnog štaba srpske reprezentacije, zato ne bih da pravim račun bez krčmara i sve ovo što se sad dešava shvatim zdravo za gotovo.

Kada su u pitanju emocije, valjda je bespredmetno trošiti reči, moji koreni se znaju…

Puna koncentracija samo na Vitese? – Dok ne bude i nekih drugih stvari.

One su, izgleda, kao dobar dan? – Trčim, ali ne letim – nasmejao se Vejinović.

Zar niste leteli minulog vikenda u duelu sa Bredom? – Uvek sam na zemlji.

Postigli ste dva gola, jedan iz penala, drugi iz slobodnog udarca, koji je specijalitet kuće Vejinović? – Eh da sam u poslednjem minutu, kod rezultata 2:2, pogodio mrežu…

A, mogao sam, špicem sam poslao loptu, koja je, nažalost, otišla pored stative…

Otud moje zadovoljstvo nije potpuno – prokomentarisao je Marko Vejinović, budući (najverovatnije) reprezentativac Srbije.

Takav se traži, takav je preko potreban na sredini terena, takav…

SHARE

Оставите одговор