SHARE

Maloletni N.

Z. (17) iz sela Lipovica, kome je određen pritvor do 30 dana zbog ubistva Timotija Kocića (19), izjavio je u policiji da se njegov drug i komšija sam ubio. Ubistvo se dogodilo u nedelju, nešto posle ponoći, u pomoćnom objektu porodične kuće N.

Z, gde je bila organizovana žurka. ”Maloletnik je uhapšen nekoliko sati posle ubistva.

U izjavi je rekao da su svi bili pijani i da se Kocić sam ubio.

Istina će izaći na videlo posle obdukcije”, priča izvor ”Blica” blizak policiji. Prethodno su lekari Urgentnog centra, gde je Timotije umro od posledica krvarenja, rekli da je upucan s leđa u stomak. Zvaničnih informacija o motivima i okolnostima pod kojima je život izgubio ovaj primereni učenik četvrtog razreda srednje škole još nema, jer ubica nije saslušan zbog štrajka advokata. ”Video sam kako N.

Z. i njegov brat sa Timotijem nose vino i pivo. Doviknuli su mi da svratim na žurku.

Nisam se obazirao jer sam to društvo izbegavao zbog N.

Z.

Bio je nezgodan kada popije”, priča jedan od njihovih vršnjaka, a prenosi beogradski list. Timotijev otac Saša Kocić još ne zna zašto i kako mu je sin nastradao. ”Kolaju razne priče, ne znam u koju da verujem.

Jedino znam da bi bio živ da su na vreme stigli lekari”, jada se Saša. Prema saopštenju policije, mladić je ubijen oko ponoći, a prema navodima Hitne pomoći, poziv im je stigao u 1.42 h od „žene koja je bila u panici“.

Direktor Doma zdravlja Časlav Nedeljković i načelnik Hitne pomoći Nebojša Cakić tvrde da je lekarska ekipa za 19 minuta stigla do 17 kilometara udaljene Lipovice. ”Pacijent je ležao u ekonomskom delu dvorišta samo sa srčanom radnjom. Na licu mesta mu je pružena pomoć.

Kolegama u Urgentnom predat je u 2.25”, tvrdi Nedeljković.(Blic)Pročijtate još:* Leskovac: Od druga – metak u leđa

SHARE

Оставите одговор