Dogodilo se i to.

Partizan je zaustavljen u Jagodini, strašna serija od osam vezanih prvenstvenih pobeda (13 sa prošlom sezonom) je otišla u arhivu, a sada sledi navikavanje na ono što sledi posle kidanja crno-belih niti nepobedivosti.

Nisu Jagodinci nadigrali klub iz Humske, niti otkrili slabosti u pojedinim linijama tima koje ranije nisu bile poznate, već su jedino maksimalno precizno iskoristili sve što im se nudilo.

A u Partizanu dan posle prvog prvenstvenog poraza nije bilo onih koji su spremni da kažu da bi razlog „izduvanog balona“ mogao da bude izostanak rotacije, pošto su pojedinci posle serije teških utakmica delovali prilično istrošeno. – Nije bilo realno da pobeđujemo do kraja sezone, ali možda nismo mislili da će naša serija biti prekinuta baš u Jagodini.

Bez obzira na to što znamo da je ovo uvek bio težak teren za osvajanje bodova, ne možemo da tražimo alibi u umoru, Partizan ima 28 sličnih igrača i istrošenost od velikog broja utakmica na tri fronta ne može da bude izgovor – pokušao je da prodre u suštinu prvog prvenstvenog neuspeha kapiten Saša Ilić.

Mlađani Andrija Živković je odigrao poslednjih pola sata, ali nije uspeo da prodrma istrošenu ekipu Partizana.

TANDEM PROMOVISAO KAMP Najmlađi fudbaleri Partizana Danilo Pantić i Andrija Živković pozvali su juče buduće asove da dođu na zimski kamp „Bar 2015“, gde će crno-beli pokušati da pronađu nove Jovetiće, Markoviće, Mitroviće, Jojiće…

Kamp će se održati od 10. do 17. januara 2015, a cena je 300 evra po osobi (200 bez smeštaja). – Nemam pravo objašnjenje za ono što nam se dogodilo.

Možda je bilo i malo umora, ali mi treniramo svaki dan i u svakoj utakmici idemo na pobedu, pa je tako bilo i pred Jagodinu.

Primili smo gol na početku drugog poluvremena, a kasnije je izostao očekivani odgovor sa naše strane.

Ne smemo da klonemo duhom, već moramo da što pre zaboravimo ovaj poraz jer nas u narednih sedam dana očekuje utakmice sa OFK Beogradom i Vojvodinom – podvukao je ofanzivni vezista crno-belih.

Pred crno-belima su dve utakmice na domaćem terenu, u sredu u Humsku stiže OFK Beograd u zaostalom meču (16.30), a u nedelju je na programu derbi sa Vojvodinom (19.00).

KO S KIM DO KRAJA VOJVODINA (25) Partizan (g) Donji Srem (d)Rad (g) Čukarički (d) Radnički 1923 (g) PARTIZAN (24) OFK Beograd (d) Vojvodina (d) Spartak (g) Napredak (d)Novi Pazar (g) Borac (d) CRVENA ZVEZDA (23) Rad (g) Čukarički (d) Radnički 1923 (g) OFK Beograd (d) Mladost L. (g)

Leave a Reply