SHARE

BEOGRAD – Maja Luković (42), prva žena Milorada Ulemeka Legije, i njihova zajednička ćerka Nikolija (15) preselile su se nedavno iz Kanade u Srbiju.

Na ovaj korak odlučile su se pošto je Legijina ćerka u Torontu prolazila kroz torturu vršnjaka zbog svog porekla i oca koji je u zatvoru. – Nikolija više nije mogla da podnese pritisak tinejdžera, koji su je kinjili i provocirali kad su saznali da joj je otac čovek koji je u Srbiji osuđen na maksimalnu kaznu zatvora zbog ubistva premijera Ðinđića.

Majka i ćerka dugo su se borile s tim, ali pošto je Nikolija, zbog trauma, morala da potraži stručnu pomoć, procenile su da je za njih najbolje da dođu u Srbiju.

Kroz šta je sve prošla Nikolija svedoči i podatak da se žalila na srčane probleme – piše „Kurir“.

Maja Luković tada je odlučila da spakuje kofere i sa ćerkom se odseli iz Kanade. – Ulemekova prva supruga doselila se u porodičnu kuću u Beogradu i planira da tu i ostane.

Ta kuća pripadala je još roditeljima njene majke.

O povratku u Kanadu, gde je rođena, zasad ne razmišlja – kazao je naš sagovornik.

NIKOLIJA U BEOGRADU LEGIJINA ćerka se navodno odlično se snašla u Beogradu.- Ona i dalje slabo govori srpski, ali se trudi da ga što brže savlada.

Nikolija je i ranije dolazila s majkom u Srbiju, tako da tu ima društvo, s kojima često izlazi u noćni provod.

Ovde nema nikakvih problema s vršnjacima – kaže izvor „Kurira“.

Nikolija je u žižu javnosti dospela u februaru ove godine, kad je, podsetimo, pobegla od kuće.

Nekoliko dana o njoj se ništa nije znalo, a onda ju je policija našla kod drugarice. – Posle tog incidenta situacija po Nikoliju se pogoršala i Maja je odlučila da se presele u Srbiju.

Nikolija je po dolasku u Srbiju dvaput posetila oca Milorada, koji u delu zatvora „Zabela“, poznatom kao „Alkatraz“, služi kaznu od 40 godina zatvora – kaže on.

Nikolija Luković rođena je u Kanadi ubrzo nakon što su se Legija i novinarka Maja Luković razišli.

Maja se 1998. godine vratila kod roditelja u Toronto, a Milorad Ulemek, koji u to vreme još nije bio razveden od Maje, počeo je da živi sa Aleksandrom Ivanović, njegovom aktuelnom suprugom, s kojom ima tri ćerke.

Maja je ćerki Nikoliji malo govorila o Miloradu Ulemeku, a Nikolija je prvi put oca videla tek kad je imala devet godina.

SHARE

Оставите одговор