Žerom Žar jedan je od onih ljudi koji su sasvim slučajno postali zvezde i to zahvaljujući svojim aktivnostima na društvenim mrežama kojima su privukli veliki broj obožavalaca koji ih prate, piše „The Daily Dot“.Čini se da je dvadesetčetvorogodišnji Žar prevalio veliki put od svoje siromašne mladosti.

Mladi Francuz je postao poznat po objavljivanju videa na „Vineu“, a novostečena slava ga je dovela do mogućnosti da potpiše milionski ugovor s jednom reklamnom agencijom u Njujorku.

Može se reći da je Žar pravi vladar „Vinea“ s obzirom da je zahvaljujući svojim kratkim video formama uspeo da privuče preko 7.5 miliona fanova.

I dok bi neko drugi na njegovom mestu smatrao tu ponudu prilikom života, Žar je napravio upravo obrnuto i tako odbio poslovnu saradnju, na iznenađenje svih prisutnih na sastanku.

Naime, Žar je kompletan susret snimio skrivenom kamerom, a na videu objavljenom na JuTubu možemo videti trenutak kada je odbio milionski posao, koji mu je ponudila agencija „VaynerMedia“.

Međutim, Žar za sve to ima vrlo jednostavan razlog.

On i dalje želi da živi ispunjen život i tvrdi da mu nije potrebna ničija kontrola idućih godinu dana i neko ko će mu govoriti šta će snimati.

Ovaj Francuz još ne želi da ima isplaniran život, ispunjen dnevnim rutinama, jer, kako kaže, ključ sreće je da živite život punim potencijalom.

Tako, kad god se nađe u nekoj životnoj nedoumici, zapita se uvek jedno te isto pitanje: samo zamislite da imate 99 godina i da ste na samrti.

Međutim, upravo ste dobili priliku da se vratite upravo u ovaj trenutak i da ispravite ono što ste davno učinili. Šta ćete učiniti?Žar je uradio upravo to i odbio milionski posao.

Ostavi poruku