Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da, uprkos pobedi protiv Donjeg Srema (1:0), nije zadovoljan igrom svojih izabranika, jer su pružili najslabiju partiju do sada. – Mogu da budem zadovoljan samo pobedom, ali nikako igrom.

Nismo pokazali želju i htenje, pružili smo najslabiju partiju i nismo odigrali kako smo se dogovorili.

Najteže su uutakmice posle derbija, srećno smo pobedili.

Donji Srem je imao nekoliko dobrih šansi, nije ih iskoristio.

Imali smo i mi dobre prilike preko Rakića.

Rekao sam u svlačionici da možemo da budemo zadovoljni zbog bodova, sramota je kako su igrali – rekao je Lalatović na konferenciji za medije posle utakmice.

Dodao je da se nada da su fudbaleri Zvezde imali samo loš dan, kao i da bi pojednici trebalo da se zapitaju da li zaslužuju mesto u timu. – Možda je ovo bio loš dan mojih igrača, ali moraju da shvate da moraju mnogo bolje.

Oni misle da ako nose dres Crvene zvezde da će ekipe da se predaju pre meča.

Sledeći put ću da igram sa najboljim timom i neću nikoga odmarati.

Ne mogu da dovedem Mesija, ali videćemo ko će posle zime ostati.

Novca nemamo, ovde mogu da igraju samo zvezdaši.

Trener Zvezde istakao je da je Aleksandar Katai zaslužio da dobije priliku u startnoj postavi, iako nije dovoljno fižički spreman. „On je odličan igrač, ali u ovom trenutku ne pruža koliko može.

Zvezda vraća neke igrače u “život”, što njima više odgovara.

Bolje nemamo i moramo da rotiramo tim.

Hteo sam da odmorim Kovačevića, pošto je za samo sedam dana odigrao tri meča, uveo sam i Grujića na poluvremenu, ali i on se uklopio u sivilo – poručio je Lalatović.

Trener Donjeg Srema Zlatomir Zagorčić rekao je da je njegov tim odigrao dobar meč, ali da nije iskoristio nekoliko odličnih šansi. – Donji Srem je odigrao dobru utakmicu, imali smo dosta šansi, ali nismo uspeli da postignemo gol.

Analiziraćemo situaciju kod poništenog gola Spalevića, ali pokazali smo da možemo da igramo dobar fudbal i da zaslužujemo respekt.

Nadam se da će se igrači uskoro adaptirati na moj stil, a to je napadački fudbal – istakao je Zagorčić.

Ostavi poruku