Posle saopštenih odluka članova Kontrolne i disciplinske komisije UEFA, a povodom prekinute utakmice između Srbije i Albanije, kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović je za zvanični sajt FSS rekao da smatra da je reč o presedanu u fudbalu na reprezentativnom nivou.- Nadam se da će nadležna lica u procesu donošenje ovakvih odluka analizirati sve još jednom.

S druge strane, želim da naglasim da ono što je do nas je da razmišljamo o prvenstvu Evrope 2016. godine i kako da se mi nađemo u Francuskoj.

Pred našom reprezentacijom je ogroman izazov i uveren sam da posedujemo i kvalitet i motiv da se nađemo na finalnom turniru 2016. godine – istakao je Ivanović.

Defanzivac Čelsija naglasio je kako je sve na reprezentativcima, dodavši da sve odluke moraju da se preuzmu i donesu u cilj plasmana na kontinentalni šampionat.- Mi smo u ovom trenutku jedini koji možemo da vratimo stvari na pravo mesto.

Pred nama je najvažnija, odlučujuća i najteža utakmica, meč protiv Danske, prilika da se pokažemo u najboljem svetlu i ostvarimo željeni rezultat.

Pred niz narednih veoma važnih utakmica naglašavam da su one od presudnog značaja, ali i izražavam puno poverenje u naš tim i željeni plasman na prvenstvo Evrope.

Predvodnik nove generacije “orlova” javno je obećao navijačima:Nikada nećemo odustati! Stvari koje moramo da promenimo su pred nama, nalaze se u vremenu koje dolazi i promenićemo i izgled tabele.

Iskreno verujem u konačni uspeh i zajedničko radovanje povodom plasmana na Prvenstvo Evrope 2016. u Francuskoj – rekao je Ivanović.

Ostavi poruku