MEĐU brojnim poklonima koji ovih dana neprestano pristižu na adresu Novaka Đokovića zbog rođenja sina Stefana, po originalnosti se ističe koverta iz Ohaja. Organizatori teniskog masters turnira u Sinsinatiju, uz Garos jedino takmičenje na svetu koje Nole nije osvojio, poslali su zanimljivu akreditaciju.

Naslovljena na Stefana, sa slikom njegovog tate iz dečačkih dana, na njoj je pisalo da je validna za 2034. godinu. – Novače, čestitamo! Nadamo se da ćemo sresti vašeg sina i našeg šampiona za 2034. već sledećeg avgusta – napisali su domaćini ovog turnira na „tviter“ profilu. Đoković je svojevremeno izjavio da mu Sinsinati i nije baš „najomiljenije mesto na planeti“, s obzirom na to da je na ovom turniru četiri puta stizao do finala i gubio meč za trofej, po dva puta od Rodžera Federera i Endija Mareja.

Novakov sponzor, kompanija „Pežo“, takođe je brzo reagovala i pripremila poklon-paket, sa mašnicom.

U njemu se nalazio beli automobil od plastike, sa plavim volanom, koji će biti idealna igračka za Stefana kada malo poraste. – Tvog sina čeka ovaj specijalni automobil – napisali su Francuzi.

Inače, dok se očekuje da Jelena u petak ili subotu sa bebom napusti kliniku u kojoj se porodila, Novak je još u četvrtak otputovao u Pariz, gde je počeo sa ozbiljnim treninzima uoči masters turnira u dvorani „Bersi“.

Prvi teniser sveta sparinguje i uvežbava udarce u kompleksu Rolan Garosa, na Sen Rafaelu.

Kako pišu francuski mediji, Nole je stigao u prestonicu Francuske nedugo posle porođaja, gde će mu se uskoro pridružiti otac i majka, a kada se završi turnir, svi zajedno će da se vrate u Monte Karlo, da budu uz bebu i Jelenu.

Ostavi poruku