Trener fudbalera čačanskog Borca, Bogić Bogićević izjavio je danas da njegovu ekipu očekuje teško gostovanje u Subotici u okviru 10. kola Superlige Srbije.“Subotičani imaju veći bodovni saldo, zbog čega će igrati mirnije i rasterećenije, međutim, mi smo pokazali da možemo da se suprotstavimo svakom protivniku, pa očekujem da se ne vratimo sa gostovanja praznih ruku“, naveo je danas u izjavi Tanjugu šef struke Čačana.

Spartak je, prema njegovoj oceni, odlična ekipa, a dodatni motiv za protivnika će biti to što igraju na domaćem terenu.

Govoreći o igračkom kadru, Bogićević kaže da je neizvesno da li će protiv Subotičana zaigrati Kohen, a vezista Dejan Babić je bolestan, pa će preskočiti predstojeći susret.“Borac je u proteklom periodu pokazao veoma dobru igru, a svi timovi u Superligi su ujednačeni“, ocenio je strateg Čačana i dodao da je njegovom timu falila realizacija.“Ono što smo prikazali na terenu nije pretočeno u bodove, trebalo je, sudeći prema tome, da imamo barem pet bodova više, ali, to je fudbal i idemo dalje“, zaključio je trener Borca.

Utakmica između Spartaka i Borca biće odigrana u subotu, 25. oktobra od 14,30 časova u Subotici.Čačani su deseti na tabeli sa 9 bodova, a Subotičani šestoplasirani sa 14.

Ostavi poruku