Poznati glumac Goran Jevtić navodno će biti saslušan zbog optužbe da je obljubio maloletno lice, tvrde beogradski mediji. “Blic“ piše da je podignuta privatna krivična prijava protiv glumca.

Povod je incident koji se navodno dogodio pre nekoliko meseci u Somboru, tokoom festivala Pozorišni maraton. “Blic“ piše da se glumac zbližio sa maloletnim momkom kojem je omiljeni glumac, i da su zajedno tokom festivala izlazili na predstave i u kafane.

Beogradski list dodaje da se između njih dvojice dogodio seksualni čin u toaletu pozorišta, i da slučaj nije prijavio mladić, već njegov otac.

Međutim, posle nekoliko dana je povukao krivičnu prijavu.

Na kraju, otac maloletnika je podneo prijavu tužilaštvu u Somboru, gde je tom listu potvrđeno da je protiv glumca podneta prijava zbog silovanja maloletnika.

Jevtić je novinarima “Blica“ rekao da je na probi, i zamolio da se ne bave „budalaštinama i glupostima“.“Slučaj je u fazi proveravanja navoda iz krivične prijave, i ispitujemo tačnost podataka koje je otac naveo.

Tužilaštvo je poslalo predmet na proveru u policiju i očekujemo povratnu informaciju“, rečeno je u somborskom tužilaštvu.

Policija dodaje da se slučaj tretira po hitnoj proceduri zbog dela za koje se tereti glumac, i da se u narednim danima može očekivati njegovo saslušanje.(Blic)

Ostavi poruku