ŠTA su kome skrivili vojvođanski pekari? Grupice vandala, po mrklom mraku, kako to obično biva, zaređale su da razbijaju pekare u Staroj Pazovi, Somboru, Novom Sadu… „Hrabro“ se svete za bizarnu provokaciju velikoalbanskih baraba na stadionu Partizana. „Hrabro“ udarili na pekare koji svakog jutra ustaju u cik zore, prave odličan burek, plaćaju poreze i nikoga ne diraju.

Jesu li ti „hrabri“ huligani time učinili bilo šta za Srbe na Kosovu i Metohiji koji se bore za goli opstanak? Lako im je bilo da udare na komšiju Albanca koji nikome nažao nije učinio.

Stradaju u tom obračunu i Goranci, čiji je život na KiM postao noćna mora baš zbog lojalnosti srpskoj državi.

Razbili su juče i jednu srpsku pekaru.

Valjda nisu znali da pročitaju ime vlasnika.

A pekara je pekara – važno da se razbije.

Ne shvataju ovi „branioci srpstva“ da Srbi u enklavama na Kosovu i Metohiji ni od koga ne strahuju koliko od njih.

Znaju dobro naši kosovski mohikanci da svaki kamen koji „hrabri“ branioci s bezbedne distance u Novom Sadu bace na albansku pekaru kruži njihovim enklavama.

I traži metu u njihovim kućama.

Usmeriće ga isto tako neustrašivi huligani koji se od naših razlikuju samo po tome što umesto srpskih nose albanska imena.

U nedelju uveče kamenovana je kuća srpskog povratnika u Klini.

Ma šta pokazala istraga, jasno je da je taj kamen bačen iz Novog Sada.

A ako srpski „junaci“ nastave da bacaju kamenice, Srbima u kosovskim enklavama, našim pravim herojima, ostaje samo da se pitaju na koju će se od njihovih kuća te iste kamenice obrušiti.

Ostavi poruku