Pre nego što je izašla na teren i pružila veliki otpor Sereni Vilijams u Singapuru naša najbolja teniserka Ana Ivanović je odgovarala na pitanja fanova.

U tradicionalnoj kratkoj emisiji u organizaciji VTA “”All access hour” (pred svaki veći turnir u ženskoj konkurenciji organizatori na ovaj način žele da približe najveće svetske zvezde i publiku). Još pre početka godine joj je najveća želja bio plasman na završni turnir. – Divno je biti u Singapuru.

Uzbuđena sam što sam deo takmičenja sa osam najboljih na svetu.

Ovo je bio moj veliki cilj na početku sezone.

Ipak, morala sam to da stavim na stranu i da naporno radim.

Bilo je malo oscilacija zbog prevelike želje, ali se dobro završilo – rekla je Ivanovićeva na početku razgovora.

Ubrzo su krenuli na mnogo zanimljivije teme.

Poput haljina koje je nosila, pa je morala da izdvoji jednu. – Najviše mi se dopala ona koju je dizajnirala Roksanda Delinčić, a koju sam nosila na žurki pred start Vimbldona.

Otkrila je i šta bi volela da nauči. – Htela bih da znam da pevam i plešem, ali ne bih to da pokazujem sada, nik oto ne želi da vidi – uz osmeh je rekla Ana.

Poznato je da sportisti nemaju mnogo slobodnog vremena, pa su je pitali šta bi radila da ga dobije. – Volela bih da odem u šoping, volim radnje u kojima ima više brendova. Posle kraćih pitanja voditeljke, krenula su i pitanja fanova. Prvo je bilo o omiljenom turniru koji koji je osvojila. – Takmičenje u Tokiju, bila je veoma posebna nedelja za mene.

Sledeće pitanje ju je oduševilo, pitali su je da li razmišlja na srpskom ili engleskom jeziku. – To je veoma dobro pitanje.

Zavisi od situacije u kojoj se nalazim, ponekad mi se dogodi da kažem nešto na engleskom, a ustvari treba na srpskom – priča Ana uz širok osmeh na licu.

Nije mogla da ne odgovori i na pitanje čime bi se bavila da nije krenula sa tenisom. – Volim CIA i sve stvari vezane za to.

Ipak, ostala je u “belom sportu”, a ne u svetu špijunaže, pa je govorila i o tome ko joj je bio idol. – Započela sam da se bavim tenisom zbog Monike Seleš, njene agresivnosti i takmičarski nastrojenosti – zaključila je Ana Ivanović uz konstataciju da će joj kada se penzioniše najviše nedostajati putovanja i prijatelji koje je stekla.

Ostavi poruku