Vojvodina je do sada lako prolazila kroz srce Srbije, do rekordnih sedam pobeda u prvih osam kola pobeđivali su i u Lučanima, Jagodini, Kruševcu.

Nemaju nameru da zastanu ni u Čačku, ali domaćini veruju da je i njihova Morava nabujala, da je forma Borca u usponu i da bi večeras od 19.00 mogli da zaustave „lale“.

Trener Borca Bogić Bogićević ne krije da je Vojvodina favorit.- Vojvodina je odličan tim, mislim da trenutno igraju najbolji fudbal u ligi.

Daćemo sve od sebe kako bismo došli do povoljnog rezultata.

Od starta utakmice moramo gostima da stavimo do znanja da na svom terenu nećemo lako prepuštati bodove.

Uz disciplinovanu igru i maksimalnu koncentraciju možemo uknjižiti nova tri boda – rekao je Bogićević.

Gosti pobeđuju iako imaju hronično problema sa povredama.

Lazar Veselinović i Mirko Ivanić, koristili su pauzu da se oporave od povreda.- Sve je u najboljem redu proteklo, osim činjenice da Ivanić nije uspeo da se oporavi od povrede i neće putovati u Čačak, dok će o nastupu Veselinovića odluka biti doneta pred meč.

Oslonićemo se na druge igrače a zadržaćemo iste ciljeve – kaže trener Vojvodine Zoran Marić. – Računamo na Veselinovića, nadamo se da će biti spreman.

Ambicije su nam iste, ideja i želja nam je da u Čačku ponovimo prethodna izdanja i nadamo se da će to biti dovoljno za pobedu.

Naravno, svestan sam da to neće biti nimalo lako.

Domaćin nas respektuje i učiniće sve da nam osujeti ambicije.

BORAC – VOJVODINASTADIION: Gradski.

Sudija: Dejan Anđelković.

Početak: 19.00BORAC: Petrić – Obradović, Koene, Gojković, Živković – Božić, Jovančić – Stojanović, Jevtović, Babić – Đenić.

VOJVODINA: Milinković-Savić – Puškarić, Pekarić, Babić, Nastić – Poletanović, Tumbasević, Novaković – Alivodić, Veselilović (Stojanović), Gaćinović.

Ostavi poruku