Nacionalna garda američke savezne države Juta pokrenula je istragu pošto je kalendar za kolekciju kupaćih kostima Hot Shotsa za 2015. godinu, snimljen na njihovoj teritoriji u Drejperu, koristeći njihovu ratnu opremu, navodno bez odgovarajućeg odobrenja.

Video snimak britanskih modela koje su snimale za Hot Šots (Hot Shots) prikazuje lepotice u tenku za komandama za upravljanje, ali i kako ispaljuju metke iz automatskih puški, snajpera i bacaju bombe, prenosi portal „Jutarnji.hr“.

Na početku videa britanski model Rozi Džons pozdravlja gledatelje u Juti i uvodi ih u vruće scene. – Imamo puno tenkova, brodova, helikoptere, i naravno, puno oružja – govori Rosie.

Na kraju videa djevojke zahvaljuju vojnicima 19. specijalne čete, čime sugerišu da bi oni mogli biti upetljani u slučaj.

Kalendar, koji će u novembru biti pušten u prodaju, prikupiće se novac za udruženje “Help For Hirouz” (Help For Heroes) – dobrotvornu organizaciju koja pomaže ranjene veterane i njihove porodice.

Pukovnik Stiven Ferborn rekao je za FOX 13 da istraga pokazati da li je za snimanje za seksi kalendar korištena njihova oprema bez odobrenja. – Ovaj projekt niko od nadležnih nije odobrio.

Nakon istrage preduzećemo potrebne mere – rekao je pukovnik.

Ostavi poruku