Letelica koja je nosila provokativnu zastavu Velike Albanije, i izazvala incidente i prekid utakmice na stadionu Partizana je pronađena.

Zastavu sa terena odneo je albanski fudbaler, a pronađena je kod delegata meča.

Osoba kod koje je bespilotna letilica pronađena je privedena i trenutno je na saslušanju u policiji.

Beogradski mediji nezvanično saznaju da je ta letelica pronađena u Pančevu.

Zastavu sa mapom „velike Albanije“ sa terena je odneo albanski fudbaler, a pronađena je kod delegata meča, kaže načelnik Uprave policije u Policijskoj upravi Beograda Miladin Despotović.

On je potvrdio za beogradske medije da se sumnja da je “dronom“ za koji je bila zakačena zastava „velike Albanije“ upravljao Olsi Rama, brat premijera Albanije Edi Rame.“Posle sumnje da je Rama upravljao letelicom, u potrazi za dokazima pregledane su sve osobe u VIP loži.

Posle pretresa oni su pušteni pa su ušli u autobus i odvezli se na aerodrom“, kaže Despotović.

On nije želeo da otkrije odakle je dron pušten, a prema njegovim rečima, policija ima određena saznanja, ali još ne može da navede lokaciju.“Pokušavamo da otkrijemo osobe koje su pustile dron“, navodi Despotović.(Kurir, Blic)Pročitajte još:* Šta je sve mogao da uradi “dron” koji je nosio zastavu “Velike Albanije”? * Brat premijera Albanije izazvao prekid utakmice! * FOTO: Kako se upravljalo dronom sa zastavom Velike Albanije* Albanci nastavljaju sa provokacijama: Zastavu videlo sedam miliona Srba i predsednik Nikolić * Pamflet Velike Albanije skandal na nivou Šimunićevog pokliča na Maksimiru

Ostavi poruku