SHARE

Premijer Albanije Edi Rama je reagujući na utakmicu između Srbije i Albanije koja je u Beogradu prekinuta zbog incidenta ocenio da su susedi ostavili loš utisak priredbe.- Ponosni na crveno-crne dok je bilo fudbala u igri i šansama, na žalost po susede koji su ostavili loš utisak priredbe – napisao je Rama na “Tviteru”.

Fudbalska utakmica između Srbije i Albanije u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope prekinuta u 42. minutu, posle incidenta sa albanskom zastavom. Brat albanskog premijera Orfi Rama uhapšen je u VIP loži stadiona Partizan pod sumnjom da je organizovao i rukovodio incidentom sa albanskom zastavom posle kojeg je prekinuta fudbalska utakmica reprezentacija Srbije i Albanije.

PROČITAJTE JOŠ:Brat premijera Albanije izazvao prekid utakmice!Dešavanja s utakmice iz minuta u minutKapiten Albanije: Napadnuti smo od navijača, imam povrede po lici i očekujem kaznu za SrbijuUdovičić: Perfidna provokacija ekstremista Albanci pod zaštitom 300 policajaca napustili Humsku oko ponoćiIvanović: Mi smo smo hteli da igramo fudbalAlbanci imali generalnu probu u centru Beograda: Letelica sa zastavom viđena iznad Kalemegdana i Knez Mihajlove uliceDelegat UEFA: Ne želim da pričam ko je kriv, utakmica je morala da bude prekinutaReprezentativci stigli u Humsku, Albanci dočekani uvredama.

Provokacije sa šalovima OVK!Albanski navijači se oglašavaju iz Beograda: Neka nas hapse, kupili smo ulaznice i bićemo na stadionu

SHARE

Оставите одговор