Naslovna Fudbal Kapiten Albanije: Napadnuti smo od navijača, imam povrede po lici i očekujem...

Kapiten Albanije: Napadnuti smo od navijača, imam povrede po lici i očekujem kaznu za Srbiju

0

Kapiten fudbalske reprezentacije Albanije Lorik Cana tvrdi da su on i njegovi saigrači napadnuti fizički i da zato nisu hteli da nastave utakmicu sa Srbijom.- Mi smo došli da igramo fudbal, ali bili smo napadnuti fizički od strane srpskih navijača i zato nismo hteli da se vratimo na teren.

Hteli smo samo da uzmemo zastavu i sve bi bilo pod kontrolom da je obezbeđenje sprečilo navijača da stolicom pogodi sve ljude na našoj klupi.

Branio sam saigrača, imam povrede po licu, a ima ih i Granit Džaka – izjavio je Cana, a prenosi prištinska TV Kohavizon.

On je dodao da su ljudi iz UEFA sve videli i da očekuje kaznu Srbiji.- Pitali su nas da igramo bez navijača, međutim, mi se nismo osećali dobro zbog povreda.

Srpski kapiten Ivanović je pozitivan primer.

On je i pre utakmice došao i rekao nam da je ovo samo fudbalski susrtet.

Fudbalska utakmica između Srbije i Albanije u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope prekinuta je u 42. minutu, posle incidenta sa zastavom Velike Albanije, koja se iznad stadiona pojavila dronom, odnosno bespilotnom letelicom.

PROČITAJTE JOŠ:Brat premijera Albanije izazvao prekid utakmice! Dešavanja s utakmice iz minuta u minutAlbanci pod zaštitom 300 policajaca napustili Humsku oko ponoćiIvanović: Mi smo smo hteli da igramo fudbalAlbanci imali generalnu probu u centru Beograda: Letelica sa zastavom viđena iznad Kalemegdana i Knez Mihajlove uliceDelegat UEFA: Ne želim da pričam ko je kriv, utakmica je morala da bude prekinutaReprezentativci stigli u Humsku, Albanci dočekani uvredama.

Provokacije sa šalovima OVK!Albanski navijači se oglašavaju iz Beograda: Neka nas hapse, kupili smo ulaznice i bićemo na stadionu

NEMA KOMENTARA

Ostavi poruku

Exit mobile version