SHARE

Prema pisanju italijanskih medija, torinski klub planira da u februaru potpiše ugovor sa Volkovom, a ovaj se “bikovima” pridruži na leto.

Postoje i minimalne šanse da Partizan dobije minimalnu nadoknadu za transfer, ali bi već na zimu ostao bez iskusnog beka.

Tutosport, list koji je dobro upućen u zbivanja u taboru Bikova, navodi da skauti italijanskog kluba već dugo prate levog beka Partizana i Crne Gore.

Tutosport objavljuje na naslovnoj strani vest da Torino ozbiljno razmišlja o dovođenju levog beka Partizana i crnogorske reprezentacije Vladimira Volkova.

Volkov je primamljiv za Torino, ne samo zbog svojih kvaliteta i međunarodnog iskustva koje je akumulirao igrajući u klupskim evrotakmičenjima i za reprezentaciju Crne Gore, već pre svega zbog činjenice da mu ugovor s Partizanom ističe u junu.

Prema pravilima UEFA, Volkov bi već u februaru mogao da potpiše ugovor sa Torinom.

Tutosport piše da bi italijanski klub mogao i da pokuša da dovede u zimskom prelaznom roku Volkova, izbegavajući tako konkurenciju drugih klubova koji bi mogli da budu privučeni činjenicom da će Volkov moći u junu da napusti Humsku bez obeštećenja.

SHARE

Оставите одговор