KOMESAR za bezbednost FS Srbije, general Milivoj Mirkov, koji je proteklih dana imao pune ruke posla, ističe da je organizacija meča visokog rizika protiv Albanije pripremljena i daje nekoliko saveta našim navijačima. * Kapije stadiona Partizana otvoriće se tri časa ranije, odnosno u 17.45 i mole se posetioci da dođu ranije kako bi se izbegle gužve. * Do stadiona postojaće dva prstena kontrole.

Prvi će proći svi koji poseduju ulaznice, a drugi se nalazi na samom ulazu u stadion.

Osim redarske službe, kontrolu će vršiti i policija. * Posetioci moraju da nose lična dokumenta, jer policija će legitimisati svako sumnjivo lice. * Apeluje se na navijače da izbegavaju incidente, da se fer i sportski ponašaju, jer uvredama na političkoj, rasnoj ili verskoj osnovi mogu samo da nanesu neprocenjive štete našem Savezu i državi Srbiji. * Na stadion ne može da se unose tvrdi i oštri predmeti, kovanice, staklena ambalaža, kišobrani… * Ukoliko se neka osoba pojavi sa obeležjima Albanije oko stadiona ili na tribinama, biće izvedena sa utakmice i predata nadležnim organima.

PROČITAJTE JOŠ:Upozorenja ne pomažu: Navijač razvio zastavu Albanije ispred stadiona Partizana Albanci namršteni na SrbijuPred meč s Albanijom: Tri boda po svaku cenu!Selektor Albanije: Nikada nisam rekao da ćemo u Beogradu igrati u atmosferi linča, očekujem sportsko navijanjeAlbancima za pobedu u Beogradu premija od milion evraTužilac i sudija za prekršaje prisutni na stadionu tokom utakmice Srbija – Albanija

Ostavi poruku