Jedini predstavnik srpskog klupskog fudbala u Evropi, ekipa Partizana gostovala je u Velikom Gradištu gde je povodom 90 godina loklanog kluba, člana četvrte srpske lige grupa Dunav odigrala prijateljsku utakmicu i slavila golom povratnika u tim Nemanje Kojića u 74. minutu.

Crno-beli su za ovu utakmicu morali da popune redove iz Teleoptika jer je na reprezentativnim obavezama veliki broj igrača, a takođe i nekolicina njih je povređena.

Rasplet utakmice dogodio se u 74. minutu kada je Kojić veoma precizno sa nekih davdesetak metara gađao desnom nogom i pogodio sam ugao gola domaćih.

Lopta se od stative odbila u „malu” mrežu i na taj način crno-beli su stigli do trijumfa.

Više nego svelano je bilo pre utakmice kada je prvi čovek Partizana Dragan Đurić, predao plaketu kluba predsedniku VGSK Tomislavu Ivanoviću, a ovaj je njemu uzvratio istim poklonom.

Potpredsednik lidera Superlige Ratomir Raša Babić uručio je dres Saše Ilića predsedniku opštine Veliko Gradište Draganu Miliću.

VGSK – PARTIZAN 0:1 (0:0)Strelac: 0:1 Kojić u 74. minutu.

Stadion: VGSK u Velikom Gradištu.

Gledalaca: 1.500.

Sudija: Slobodan Pepić (Veliko Gradište)VGSK: Bogdanović, Stokić, Đorđević, Sl.

Nastasović, Jović, M.

Jeftić, Deljanin, Sa.

Nastasović, N.

Jeftić, Pajić, Jović.

Igrali su još: Stojadinović, Živković, Dimitrijević, Vlahtić, Bogosavljević, Maksimović, Ivanović, Maksić, Čović, NikolićPARTIZAN: Lukač, Vulićević, Perišić, Crnoglavac, Stanković, Marković, I.

Petrović, Luka, Marinković, Kojić, Fofana.

Igrali su još: Kljajić, Grbović, Lukić, Ninković.

Ostavi poruku